Renaud en Wolf

Over ons

Persoonlijk en proactief

Missie

Jouw zorg is onze zorg. Wij beloven je optimaal te begeleiden bij het oplossen van jouw financiële en verzekeringsvraagstukken. Zodat jij weloverwogen keuzes kunt maken. Met als doel zorgeloos wonen, leven en genieten en beschermen van alles wat je lief is. Ontzorgen zit in ons DNA. Je kunt op ons bouwen en erop vertrouwen dat wij onafhankelijk zijn en ver gaan in onze service. Jij staat centraal en jouw wensen zijn onze leidraad om tot een maatwerkadvies te komen. En, pas als jij tevreden bent, is onze missie geslaagd!

Bekijk het filmpje hoe wij te werk gaan.

Team

Centraal in Schipluiden in het voormalig Gemeentehuis staat ons team voor je klaar. We zijn er trots op dat onze klanten zich hier thuis voelen en ons het vertrouwen geven. Met onze vakkennis en ervaring gaan we voor je aan de slag. Persoonlijk, betrokken en proactief. Jij verdient immers het beste!

Jaap Renaud

Al meer dan 25 jaar richt ik mij op het financieel ontzorgen van onze relaties. Geld is een middel. Het maken van de juiste financiële keuze is belangrijk, en draagt bij aan het geluk. Keuzes waarbij ik je graag ondersteun door het geven van inzicht én mogelijkheden voor te leggen die vaak een andere wending geven aan jouw leven, die je een gelukkiger mens maken. Uitgaan van de mogelijkheden en niet wat niet kan. Een heleboel hebben we niet zelf aan de hand, denk maar de gezondheid, maar mijn doel is om je met dingen die wel wel zelf kunnen sturen het leukste leven te leiden. Dat kost veel energie maar mijn enthousiasme kent blijkbaar nog geen grenzen. Ook naast mijn werk, of moet ik zeggen hobby, doe ik veel leuke dingen. Zo sla ik regelmatig een balletje op de golfbaan, wandel ik veel met mijn eega, zit ik op de racefiets of ga ik lekker erop uit. Trots ben ik ook op mijn Koninklijke onderscheiding die ik mocht ontvangen voor het vele bestuurlijke werk dat ik voor onze sport en ondernemers gemeenschap doe of heb mogen doen. Ik hoop samen met ons team nog lang de dingen te mogen blijven doen en jou te ontzorgen.

Eric Wolf

Ik ben Eric en samen met Jaap Renaud sta ik ruim 26 jaar aan het roer van Renaud en Wolf. Ik sport graag en voetbal nog wekelijks in de zaal. Het geeft elke keer weer een goed gevoel als een klant blij is met zijn/haar financiële keuzes. Of het nu om een hypotheek gaat of het verzekeringspakket, het is een sport om een oplossing te vinden waar de klant zelf nog niet aan heeft gedacht. Geen mens of bedrijf is hetzelfde, dan is het waardevol om samen eerst de risico’s goed in kaart te brengen.

Leanne van Vliet

Mijn naam is Leanne en ik werk sinds oktober 2021 bij Renaud en Wolf Adviesgroep. Vol enthousiasme en energie stort ik me op de particuliere schadeverzekeringen. Het ontzorgen van relaties en de hoge mate van service, wat centraal staat bij Renaud en Wolf, sluit naadloos aan bij mijn eerdere werkervaring in de luchtvaart en als shopmanager bij Rituals. Ik kijk ernaar uit je van dienst te zijn.

Martine van der Bos

Mijn naam is Martine en met veel plezier werk ik sinds september 2009 bij Renaud en Wolf Adviesgroep. Mijn uitdaging is ervoor te zorgen dat de particuliere schadeverzekeringen van relaties in orde en up-to-date zijn! Voor bestaande én nieuwe klanten. Die uitdaging ga ik elke keer opnieuw aan. Je ontvangt van mij persoonlijke aandacht, heldere uitleg en duidelijkheid. Zo help ik je de meest passende verzekering te kiezen.

Esther van Beek

Ik ben Esther van Beek. Sinds 2002 werk ik bij Renaud en Wolf Adviesgroep. Ik verzorg de administratieve afhandeling op alle gebieden. Daarom ben ik up-to-date met mijn diploma’s WFT Basis en Schadeverzekering particulier/zakelijk. Door mijn jarenlange ervaring en betrokkenheid ken ik veel relaties. Met al je vragen kun je contact met mij zoeken. Waar nodig zal ik onze adviseurs voor je inschakelen.

Lisanne Berbée

Ik ben Lisanne en sinds januari 2022 werk ik bij Renaud en Wolf Adviesgroep. Waar ik in mijn vorige baan alleen advies gaf over de zorgverzekering zijn mijn werkzaamheden uitgebreid tot alle particuliere verzekeringen. Om alle verzekeringen goed in kaart te brengen en aan te bieden tegen een aantrekkelijke premie maakt het elke keer weer tot een uitdaging. Graag kijk ik met je mee en help ik je met het maken van de juiste beslissing!

Dirk-Jan Renaud

Toen ik kind was beantwoorde ik in een vriendenboekje de vraag "wat ik later worden wil" met: Profvoetballer of bij mijn vader op kantoor werken. Dat eerste is niet gelukt, dat tweede wel! Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar met plezier bij Renaud en Wolf. Eerst als bijbaantje naast mijn studie en later als Adviseur Particuliere Schadeverzekeringen. Sinds 2020 help ik onze relaties niet alleen meer met vragen over verzekeringen, maar vooral met financiële vraagstukken. Ik haal er veel voldoening uit om mensen te helpen bij veelal belangrijke financiële beslissingen. Ik vind het belangrijk om klanten hierbij te ontzorgen, een vertrouwd gevoel te geven en verder te kijken dan alleen een eventuele hypotheek die nodig is. Om mij zelf hierin te blijven ontwikkelen heb ik onlangs de opleiding tot Erkend Financieel Adviseur afgerond.

Maatschappij (MVO)

Wij staan midden in de maatschappij met verantwoord en betrokken ondernemen.

Verantwoord betekent dat wij onafhankelijk en integer adviseren en bouwen aan een duurzame samenwerking en relatie. Gebaseerd op transparantie en vertrouwen.

Betrokken betekent dat wij ons inzetten voor onze omgeving. Mensen verder helpen waar mogelijk en het steunen van locale initiatieven. Aangezien sport verbindt, sponsoren wij o.a. Voetbalvereniging Schipluiden en Golfbaan Delfland.

Verder dragen wij een warm hart toe aan charity initiatieven. Vanaf 2017 ondersteunen wij via de Stichting VDT Mariagoret, een weesmeisje in Kenia, met haar opleiding. Bekijk Mariagoret

Tenslotte stellen wij onze locatie open voor bruiloften, feesten, cultuur- en kunstevenementen. Bekijk ook de Facebookpagina van het Oude Gemeentehuis.