Renaud en Wolf

Ontdek wat we voor je doen

Persoonlijke service

Bij Renaud en Wolf sta jij centraal. Financiële zaken zijn persoonlijk en dan past een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd je te leren kennen en te horen wat er bij jou speelt. Vanzelfsprekend geven wij een advies op maat. Ons deskundig en betrokken team staat voor je klaar, niet alleen nu maar ook in de toekomst. Want je situatie of wensen veranderen en de wereld om ons heen ook. Dan is het fijn om vinger aan de pols te houden. Kom gerust langs, je bent van harte welkom!

Financiële foto

Weet je hoe je er financieel voor staat? Heb je wensen voor de toekomst? Een droomhuis? Een dag minder werken? Sparen of juist je hypotheek aflossen? Wij brengen je financiële situatie en wensen in kaart en maken een persoonlijke financiële foto. Een momentopname die een duidelijk beeld schetst van je besteedbaar inkomen en vermogen nu. Plus een toekomstbeeld bij arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Met je financiële foto en ons advies weet je hoe je je wensen kunt verwezenlijken.
En dat geeft rust!

Alles-onder-1-dak

Vind je het prettig om je verzekeringen overzichtelijk op een rijtje te hebben? Te weten dat met de jaarlijkse check je pakket weer afgestemd is op je wensen, tegen de beste voorwaarden en scherpe premie. Waarbij je kunt rekenen op uitgebreide ondersteuning van professionals die de weg weten in verzekeringsland. En bij schade alles uit handen en nemen en jouw belangen behartigen. Dat kan met de Alles-onder-1-dak-pakket en onze uitgebreide verzekerings- en schadeservice.