Renaud en Wolf

Klanten

Beoordeel ons

Reviews zijn belangrijk om onze dienstverlening te optimaliseren. Daarbij helpt jouw verhaal nieuwe klanten bij hun keuze.

Sinds kort zijn wij lid van Advieskeuze, een onafhankelijk platform onder de vlag van de Consumentenbond.

Wil je ons een review geven? Het kost je ongeveer 2 minuten tijd. Als bedankje ontvang je de digitale Minigids van de Consumentenbond en maak je kans op een cadeaubon van 100 euro!

Beoordeel ons

Klanten vertellen

Lex & Simone

Het eerste dat opvalt aan Lex en Simone is hun passie voor muziek. Samen spelen en zingen zij in de rockband Jack in the Box. Veel tijd en aandacht voor hun financiële zaken hebben zij niet. "Gelukkig kwamen wij in contact met Renaud en Wolf" begint Simone die naast zingen ook een eigen trainingsbureau heeft. "Jaap heeft onze financiële foto gemaakt en dat geeft overzicht en inzicht." Lex beaamt "ingewikkelde materie is hiermee begrijpelijk en toegankelijk geworden. Het nemen van belangrijke beslissingen zoals misschien eerder stoppen met werken, kunnen wij nu weloverwogen nemen." Simone lacht "nooit geweten dat het bespreken van serieuze zaken ook gezellig kan zijn. Wij weten nu dat er muziek zit in ons financiële leven!"

Martijn Poot van Café Restaurant ’t Postkantoor

“Het liefst verwen ik mijn gasten en ben ik bezig in ons Café-Restaurant”, vertelt de trotse eigenaar Martijn Poot. Sinds de opening in 2013 loopt ‘t Postkantoor dat hij samen met zijn partner Ellen runt heel goed. “Als alles op rolletjes loopt dan denk je ineens, hebben wij alles goed geregeld op het gebied van verzekeringen en werknemers?”

Korte lijnen

Martijn nam de proef op de som en kwam in contact met Renaud en Wolf die een second opinion op zijn zakelijke verzekeringen deed. “Het contact was meteen persoonlijk en plezierig. Iets wat ik heel belangrijk vind. Samen kunnen sparren over mijn bedrijf en plannen. Daarbij wil je gewoon korte lijnen hebben en die vond ik bij Renaud en Wolf.”
“Jaren geleden hadden wij al een lijntje”, glundert Eric. “Toen Martijn bij de D-pupillen bij D.H.C. speelde mocht ik hem al begeleiden. Toen als voetbalcoach, nu als bedrijfscoach. De winnaarsmentaliteit en gunfactor heeft hij nog steeds. Geen wonder dat Ellen en Martijn ‘t Postkantoor in Delft zo snel op de kaart hebben weten te zetten.”

Dichtbij

Eric merkt op dat veel ondernemers in de regio, net als Martijn, behoefte hebben aan persoonlijke en betrokken begeleiding. “Gewoon een vaste sparringpartner op lange termijn. Te veel wisselingen van de wacht is niet bevorderlijk voor de continuïteit.”
Samen met Martijn brengt Eric regelmatig de risico’s van zijn bedrijf in kaart. Welke risico’s kunnen voorkomen of beperkt worden? Van de risico’s die overblijven bepalen zij samen welke Martijn zelf kan en wil dragen. “De risico's die afgedekt moeten worden, verzorgen wij. Onze specialist Rianne is een kei op dit vakgebied. Met ons plan van aanpak richt zij de verzekeringsportefeuille in en houdt de vinger aan de pols! Is er een calamiteit? Onze schadeservice gaat ver om dit snel en goed op te lossen.”

Ieder zijn eigen passie

Martijn stemt hiermee in en heft daar graag het glas op met Eric Wolf en Rianne Kok van Renaud en Wolf. “Dat geeft rust, ik ben blij dat ik dit aan Renaud en Wolf kan overlaten. Zo kan ik mij bezighouden met mijn passie en zo doet Renaud en Wolf dat ook. Een win-win.”

Paul en Suzanne

“De nacht van 13 januari 2015 vergeten wij nooit meer”, vertelt Suzanne. “Midden in de nacht schrikken wij wakker van gebel aan de deur. De buurman waarschuwt ons om zo snel mogelijk het huis te verlaten. Dan al staat de loods achter ons huis in lichterlaaie.” Paul vult aan: “Bij de brand kwam asbest vrij. Wij hadden geen idee wat daarvan de gevolgen waren. Bleek dat alles moest worden gereinigd, van de dakpannen tot het uitgraven van de tuin. Wij hadden 70.000 euro schade, waarvan 50.000 euro als gevolg van de asbestoverlast. Gelukkig waren wij goed verzekerd. Onze schadebehandelaar Rianne Kok hield de regie strak in handen en heeft onze belangen prima behartigd. Iets waar niet alle buren op konden terugvallen.”

Bas & Marloes

Bas en Marloes zitten er gezellig bij. Zij kochten hun droomhuis na een onzekere tijd waarin gezondheid niet vanzelfsprekend was. In eerste instantie was het lastig om een huis te kopen. De meeste verzekeraars bleken torenhoge risicopremies te vragen. “Tot wij bij Renaud en Wolf aanklopten”, herinnert Bas zich. “Onze adviseur wist de juiste wegen te bewandelen en met zijn advies bleek de financiering haalbaar.” Marloes vult aan: “Wij hadden gelijk een goed gevoel bij de persoonlijke aanpak. Nu wordt ons hele verzekeringspakket jaarlijks bekeken. Sluit het nog steeds aan bij onze wensen? Hebben wij de meest aantrekkelijke voorwaarden en premies? Deze vorm van financiële APK vind ik een perfect voorbeeld van de servicegerichtheid van Renaud en Wolf.”

Laurens van Eijmeren

Laurens zit in de genietfase. Tien jaar geleden verkocht hij zijn schildersbedrijf om samen met zijn vrouw meer tijd voor elkaar, (klein)kinderen en hobby’s te hebben. “Ria maakt prachtige beelden en ik kom nog steeds tijd te kort”, glimlacht Laurens. Niet gek, want zijn maatschappelijke betrokkenheid bij Maasland en haar ondernemers bleef. Een paar jaar geleden stapte hij met zijn verzekeringspakket over naar Renaud en Wolf. “Ik hou van hun persoonlijke benadering. Zij zijn betrokken, onafhankelijk en hebben mij uitstekend geadviseerd. Zelfs de kunstwerken en de beelden van Ria zijn digitaal vastgelegd, die afbeeldingen worden bewaard in een kluis. Het tekent de grondigheid van Renaud en Wolf. Ik beveel dit kantoor dan ook van harte aan.”

Schoneveld Interieur

De interieurwinkel van Joke en Wim is als een warme deken. Zo'n 20 jaar is Schoneveld Interieur het vertrouwde adres in Midden Delfland. “Het liefst zijn wij bezig met onze klanten en waar wij goed in zijn, het invullen van ieders woonwensen”, legt Joke uit. "De ballast van onze zakelijke en privéverzekeringen wilden wij kwijt. Niet bij een groot, onpersoonlijk verzekeringskantoor, maar liever in de buurt, vertrouwd en met betrokken adviseurs.” Wim vult aan: "De keuze was snel gemaakt. Bij Renaud en Wolf voelen wij ons thuis. Bovendien zijn wij bijna buren. Alles wordt uit handen genomen en geregeld, ook bij schade. Dat scheelt tijd en geeft ons rust.”

Klantavonden

Om je bij te praten over interessante ontwikkelingen of onderwepen organiseren wij af en toe klantavonden. In informele setting met een hapje en drankje ben je dan weer helemaal up-to-date.

Proef de sfeer tijdens de drukbezochte Klantavond "Financiële doelen, haal jij ze?", in samenwerking met Michiel van Vugt van NNEK Vermogensbeheer en schrijver van het boek 'Net Iets Slimmer'.
Wegens groot succes in het voorjaar 2018 nog een klantavond. Ben jij er dan ook bij?