Renaud en Wolf

Klanten

Beoordeel ons

Reviews zijn belangrijk om onze dienstverlening te optimaliseren. Daarbij helpt jouw verhaal nieuwe klanten bij hun keuze.

Sinds kort zijn wij lid van Advieskeuze, een onafhankelijk platform onder de vlag van de Consumentenbond.

Wil je ons een review geven? Het kost je ongeveer 2 minuten tijd. Als bedankje ontvang je de digitale Minigids van de Consumentenbond en maak je kans op een cadeaubon van 100 euro!

Beoordeel ons

Klanten vertellen

Kees Balvers

Voor Kees is Renaud en Wolf Adviesgroep een fijne sparringspartner voor vragen over zijn verzekeringen en financiën: “Renaud en Wolf Adviesgroep is duidelijk en transparant. Wat ik verder erg fijn vind, is dat dit in helder taalgebruik wordt uitgelegd.”

Wat Kees verder erg prettig vindt is dat hij periodiek contact heeft met Renaud en Wolf Adviesgroep over zijn financiële zaken, maar ook als er tussendoor vragen zijn kan hij deze altijd stellen: “Het periodiek contact zorgt voor inzicht en rust. Mocht ik tussendoor een vraag hebben wordt dit altijd snel en en duidelijk behandeld. De bereikbaarheid én de korte lijntjes vind ik erg prettig.”

Bram Chardon

De ouders van Bram waren al klant bij Renaud en Wolf Adviesgroep toen Bram in de zaak kwam. Zij vonden het fijn om een verzekeringsadviseur in de buurt te hebben, "je weet wie je aan de lijn krijgt."

Bram en familie doen aan topsport met paarden en reizen voor wedstrijden over heel de wereld. "Dit brengt wel eens nieuwe situaties mee. Als wij een wedstrijd hebben moet er gekeken worden naar bijvoorbeeld de reisverzekering. Maar ook: zijn goederen op de boot, paarden tijdens de vlucht én tijdens de wedstrijden verzekerd? Hier hebben we regelmatig contact over. Wij hebben risico's die wat uitzonderlijker zijn." Bram vindt persoonlijk contact daarom belangrijk. "Snel antwoord op vragen is fijn, omdat er soms snel actie ondernomen moet worden."

De klant bezoeken, polissen doornemen en echt kennen is belangrijk voor Renaud en Wolf Adviesgroep. "Ik heb het gevoel dat we het met elkaar doen en het beste willen. Nooit lelijke woorden gehad. Het voelt heel vertrouwd. Ik heb mijn focus op werk/sport en zo ben ik volledig ontzorgd."

Wilfred Drost

Toen Wilfred mede-eigenaar werd van EP: Stevens in ’s-Gravenzande waren de verzekeringen al ondergebracht via Renaud en Wolf Adviesgroep. Naast de zakelijke verzekeringen zijn inmiddels ook al enkele jaren de privé verzekeringen en financiële producten van Wilfred naar volle tevredenheid bij Renaud en Wolf Adviesgroep ondergebracht.

“Via mijn werk ben ik in contact geraakt met Renaud en Wolf Adviesgroep. Dat bevalt erg goed! Ik heb twee winkels in de elektronische detailhandel. Of het nu gaat om complexe audio installatie door het hele huis of om inbouw van een witgoed apparaat, wij draaien nergens onze handen voor om. Verder hebben winkels service hoog in het vaandel staan. Dit zijn kenmerken die ik ook graag zie bij mijn partners. Bij Renaud en Wolf Adviesgroep vind ik dat zeker terug. Een mailtje of telefoontje wordt snel en accuraat behandeld.”

Teun en Nell Diederik

Teun en Nell werden op een zaterdag in mei opgeschrikt door een brand bij hun thuis. Een ingrijpende gebeurtenis, maar mede dankzij de hulp van Renaud en Wolf Adviesgroep werden zij al snel gerust gesteld en is alles fijn afgehandeld: “Terwijl de brand nog niet eens geblust was stond Jaap al bij ons met onze verzekeringspolissen, waardoor direct het één en ander in gang kan worden gezet. Dat geeft een heel fijn en vertrouwd gevoel.”

Maar ook bij minder aangrijpende gebeurtenissen of andere zaken staat Renaud en Wolf Adviesgroep altijd voor haar klanten klaar. Of het nou een vraag over een verzekering, hypotheek of ander financieel product gaat: “Er is geen drempel om binnen te lopen, maar ze hebben wel een trap, haha. Het dorpse karakter is duidelijk aanwezig en het voelt voor ons als een warm bad. We zouden Renaud en Wolf Adviesgroep aan iedereen aanbevelen. Dit hebben we overigens ook al vaker gedaan!”

Harry Verboon

Harry is van jongs af aan opgegroeid in een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Tegenwoordig is hij werkzaam bij een adviesbureau als directievoerder van waterbouwprojecten. “Via de ondernemersverenigingen binnen Midden-Delfland leerde ik Jaap kennen als een gedreven, deskundig maar bovenal aimabel persoon.”

Dit werd bevestigd toen Renaud en Wolf Adviesgroep heeft bemiddeld in het oversluiten van de hypotheek en het opstellen van de financiële foto: “Jaap heeft samen met zijn collega’s het beste met je voor. Ze zorgen voor rust in je financiën. Met het opstellen van de financiële foto brengen zij de toekomst in beeld, uiteraard met verschillende scenario’s, waardoor we nog beter zien welke mogelijkheden er zijn”.

Inmiddels heeft Renaud en Wolf Adviesgroep ook alle drie kinderen van Harry en Mathilde geholpen bij het verkrijgen van een passende hypotheek voor de aanschaf van hun eerste woonhuis: “De persoonlijke aandacht van het team, in een onafhankelijk kantoor, geeft vertrouwen."

Klantavonden

Om je bij te praten over interessante ontwikkelingen of onderwerpen organiseren wij af en toe klantavonden. In informele setting met een hapje en drankje ben je dan weer helemaal up-to-date.

Proef de sfeer tijdens de drukbezochte Klantavond "Financiële doelen, haal jij ze?", in samenwerking met Michiel van Vugt van NNEK Vermogensbeheer en schrijver van het boek 'Net Iets Slimmer'.