Renaud en Wolf

Financieel advies

Onbezorgd wonen, leven en genieten

Hypotheken

Een hypotheek is heel persoonlijk. Je leeftijd, gezinssituatie, spaargeld en verplichtingen, inkomen, maar ook je werk en ambities zijn belangrijk. Daarom hangt de keuze van je hypotheek niet alleen af van de laagste rente. Samen bekijken wij welke hypotheek het beste bij je past. Zodat je nu profiteert van lage maandlasten en ook financiële mogelijkheden creëert voor later. Volledig onafhankelijk, niet verbonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij.
Zien met welke banken wij samenwerken?

Hypotheekverstrekkers

Financiële planning

Weet je hoe je er financieel voor staat? Heb je wensen voor de toekomst? Een droomhuis? Een dag minder werken? Sparen of juist je hypotheek aflossen? Wij brengen je financiële situatie en wensen in kaart en maken een persoonlijke financiële foto.
Een momentopname die een duidelijk beeld schetst van je besteedbaar inkomen en vermogen nu. Plus een toekomstbeeld bij arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Met je financiële foto en ons advies weet je hoe je je wensen kunt verwezenlijken. En dat geeft rust! Nieuwsgierig hoe een financiële foto eruit ziet ? Klik op de pijlen

  • Nieuwe klant
  • Inventarisatie
  • Analyse
  • Advies
  • Output
Nieuwe klant Nieuwe klant Inventarisatie Advies Output

Pensioen

Voor een goed pensioen moet je zelf wat doen. Wil je na je pensionering meer inkomen dan alleen AOW of eerder stoppen met werken? Dan is het verstandig zo vroeg mogelijk te beginnen met sparen voor later. Weet je hoeveel pensioen je hebt opgebouwd? Welke impact het verhogen van de pensioenleeftijd voor je heeft? Wat er gebeurt bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of een scheiding? Wij geven je inzicht en laten de mogelijkheden zien, want die zijn er gelukkig! Bekijk dit fimpje.