Jouw financiële doelen. Haal jij ze?

Gepubliceerd: 26-10-2017

Jouw financiële doelen
Haal jij ze?

Op donderdagavond 23 november organiseert Renaud en Wolf opnieuw een klant informatieavond. Dit keer belichten wij het halen van je financiële doelen, hoe doe je dat?

Iedereen heeft doelen in het leven. Persoonlijke doelen zoals je passie volgen, persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijk betrokken en gewoon gelukkig zijn. Maar ook financiële doelen zoals een goed pensioen, eerder stoppen met werken, aflossing van een hypotheek, studerende kinderen en bijvoorbeeld een sabbatical. Voor deze financiële doelen is geld nodig. Vaak veel geld.

Inspirerende gastspreker
Op deze avond is Michiel van Vugt van NNEK onze gastspreker. Michiel is vermogensplanner en schrijver van het boek Net iets slimmer. Hij neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons gedrag. Waarom neem je rare beslissingen? Wat zijn de gevolgen voor je (toekomst)? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt, minder fouten maakt, ofwel net iets slimmer bent!

Nieuwe ideeën
Je gaat naar huis met frisse nieuwe ideeën EN het boek van Michiel.
Renaud en Wolf staat de volgende dag klaar om je enthousiasme te vertalen naar een financieel plan en begeleidt de gekozen oplossing. Vervolgens maken we een goede afspraak over het onderhouden van je financiële plan. Wij houden je doelen in de gaten en monitoren de ontwikkeling van het vermogen.

Inschrijven
Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in. Introducé(e) meenemen? Prima.
Graag verwelkomen wij je op donderdagavond 23 november in
“Het Oude Gemeentehuis”, HK Pootplein 1 in Schipluiden.
Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Na afloop is er tijd om na te praten met een hapje en drankje en eindigen wij de avond rond 22.00 uur. Tot 23 november!

Inschrijven