Grote brand verwoest deel bedrijfspand Den Hoorn

Gepubliceerd: 22-09-2017

Is jouw bedrijf goed verzekerd?

Afgelopen maand werden wij opgeschrikt door een verwoestende brand op het bedrijventerrein aan de Woudseweg in Den Hoorn. Voor een aantal ondernemers loopt de schade behoorlijk in de papieren. Degenen met een goede bedrijfsadviseur en verzekeringspakket kunnen rekenen op ondersteuning en vergoeding van de schade. Een deel ook niet....

Zelf doen?
Aangezien de gevolgen van zo'n brand of andere calamiteit enorm zijn, is het belangrijk om de risico's die jij met jouw bedrijf loopt in kaart te brengen. Je zou dat best zelf kunnen. Via internet bijvoorbeeld: met één druk op de knop heb je het allemaal geregeld. Maar wil je dit goed doen, een optimale afweging maken welke risico’s voor jou acceptabel zijn en welke je wilt verzekeren, dan kost dit veel tijd. Tijd die je misschien liever aan je bedrijf besteedt.

Uitbesteden en Maatwerk
Uitbesteden biedt dan uitkomst. Graag zijn wij jou sparringpartner. Met elkaar maken we een inventarisatie van je bedrijf. Aan de hand hiervan stellen wij een risicoanalyse op. Welke risico's kun je voorkomen of beperken? Voor de risico's die overblijven is de vraag "kun je het risico zelf dragen of moet dat verzekerd worden?". We bekijken of je huidige verzekeringspakket hierop aansluit en adviseren je op basis van het totaalplaatje. Echt maatwerk dus.

Wil je ook een risicoinventarisatie, -analyse en advies van je bedrijf, maak snel een afspraak met Eric Wolf.

Afspraak maken